Tisdag.

Helloo bloggen! Var ganska trött & deprimerad igår så orkade inte uppdatera.. Men idag är de jobb som vanligt och jag vaknade ovanligt trött imorse. Visste inte riktigt var jag skulle ta mig till.. Låg i sängen i en halvtimme mer än jag skulle, och satt vid frukostbordet alldeles för länge för att vara mig. Men konstigt nog hann jag faktiskt ändå i tid till jobbet :) Är hemma nu på lunchen och ska äta lite sen jobba vidare till kl 4 :) Efter de tar jag mig ner i stan och åker till älskling :) Ska gå lite i stan i helsingborg sen hem till honom & ta de lugnt bara :)
Nu måste jag gå & fixa lite käk, vi hörs senare :)
kisses

Måndag.

Då har vi en ny vecka igen på jobbet.. Ganska tråkigt men ändå helt okej! Sitter hemma just nu på lunchen och tar de lugnt bara, har mega ont i magen så ska softa lite nu sen sticker jag tillbaka, tar några vagnar sen fika & hem :) När jag kommer hem hoppas jag på att stoffe kommer annars så ska jag bara va hemma och ta de lugnt och kolla på tv :) Har en funderare.. Och det är vad jag ska göra på valborg? Jag ska vara med min älskling och mina vänner men vad händer igentligen? aja, Vi får väll se :)
Nu ska jag ta något att äta och slå på tvn sen tillbaka till jobbet :) Skriver senare igen.
kisses

jag älskar dig.

Christopher, mitt fina hjärta! Jag älskar dig så otroligt mycket så det finns inte! Ibland är jag helt cp i huvudet och bara förstör allt det som är bra mellan oss. Men jag älskar dig så mycket att jag vet inte vad jag ska göra ibland. Det finns ingen som du, det finns ingen som jag har mått såhär bra med. Du får mig alltid att le. Vi kan alltid göra så mycket tillsammans och vi skrattar, gör saker tillsammans och har alltid så sjukt roligt. Jag vill aldrig att det ska försvinna. För det är den bästa tiden älskling, den bästa tiden med dig. Vi har snart 5 månader tillsammans och jag har aldrig haft ett sånt här bra förhållande och det vet du om för det har jag sagt till dig älskling. Jag har aldrig varit såhär kär i någon som jag är i dig. Du får mig att flyga. Du får mina fjärilar i magen att komma fram bara jag tittar på dig. Dina pussar är helt obeskrivliga och det finns ingen som är så bra som du! Jag vill aldrig förlora dig, för jag skulle inte vara någonting utan dig. Hellre hade jag dött än vara utan dig. Hellre med dig än utan dig. Du är hela mitt liv, du gör min dag. Du gör så att jag aldrig faller ner. Skulle jag falla ner på botten är det alltid du som tar mig upp därifrån och säger att allting kommer att bli bra igen. Tänker på alla saker vi har gjort tillsammans, alla minnen har jag placerat längst in i hjärtat. Dom kommer aldrig att försvinna, för det ska alltid vara du och jag. Jag kommer aldrig att lämna dig och jag vill aldrig förlora dig igen! Du är min andra halva, mitt halva hjärta. Jag älskar dig så otroligt mycket, du betyder allt för mig älskling. Det ska vara du och jag föralltid.
Snart 5 månader, dem bästa 5 månaderna i mitt liv och jag vill aldrig vara med någon annan än dig!
Jag älskar dig mitt hjärta!
24 november 2009.

Söndag.

Yeeah, vi älskar söndagar! Eller inte, men idag måste jag säga att det var längsta dagen då jag sov länge. Sov till halv 11, annars har jag vaknat vid 8-9. Riktigt jobbigt när man är trött & verkligen vill sova :) Aja, gick upp vid kvart i 11 och Annika hade gjort frulle så satt & åt med Victor, Oscar & Phille :) Sen ringde jag mamma så kom hon & Tomas och hämtade mig så nu är jag hemma hos mamma igen :) Sjukt stökigt här hemma för dom håller på att tapetsera om, men dom kommer ju aldrig? Dom har kommit hit och ställt sina saker, rivit lite i tapeterna men inget mer! Dom verkar vara värdelösa.. Snart tar vi i med hårdhandskarna :) haha.
Iaf, nu ska jag in i duschen snabbt & sen fixa mig lite och sen ner vid Rönne och möta Shpetim så ska vi gå & fika bara & snacka lite :) Trevligt, men nu sätter jag igäng destination och går in i duschen :)
kisses
bara sjukt att man inte kan ta hand om sitt husdjur..
hoppas du blir bra snart älskling.<3

Hemma.

Då vart man hemma från friskis & svettis, bauhaus, familia & allt annat som vi hann med på 3 timmar :) Rätt skönt att få viss saker köpta och ha det klart! Kom hem, bytade om direkt till jogging och sen åt vi lite och nu ligger jag bara med datan i sängen för jag har ingenting att göra.. Och jag är så trött & förkyld som skiter i allt annat om de nu skulle hända något för jag skulle ändå inte orka.
Om någon timme kommer älskling och sen ska vi äta & kanske bada :)
kisses

GodMorgon.

Lördag morgon, ganska skönt. Vaknade upp av att pappa står & tittar på mig? Haha. Så gick ner & åt frukost med han & Annika, och pratade lite. Sen nu sitter jag här. Fick reda på att vi ska åka iväg idag & kolla nya möbler och lite sånt typ Skåne runt. Ska bli kul :)  Sen ikväll ska jag nog träffa älskling :)
Men nu har jag faktiskt bråttom iväg så jag måste kila nu,..
Ha en bra morgon så skriver jag senare igen :)
kisses

pics.

Här kommer lite bilder sen stranden innan :)
- jag & älskling.
- my little angel
- jag & älskling.
- jag & älskling.
- syster & jag.
- tuva & jag.

<3

Då var de en kväll till och min älskling åkte nyss hem & jag saknar han faktiskt redan! Innan gick jag, bebis, moa & tuva ner till stranden. Det var fett fint där nere, tog bilder, stog på händer, gjorde handvolter osv. Riktigt kul faktiskt! :) & det ska vi göra om imorgon, håhåh. Nu ska jag se vad pappa & dom kollar på, på tvn sen ska jag faktiskt sova. Är ganska trött och vill bli av med min förkylning nu också. :/ Men jag skriver mer imorgon :) Godnatt allihopa och ha en nice natt, såg att det var många som festa så. Glöm inte varannan vatten, puss :*
kisses

Fredag kväll.

Hello =) Nu har jag kommit hem och är med min älskling också men han är där ute och fixar med mina syskon & deras polare med något hockeymål, haha! Vetifan, men snart ska vi iallafall äta sen ska vi ner till stranden och fotta hoppas jag vid solnedgången! :) Hoppas verkligen på de, för det kommer bli riktigt fint nere på stranden. Har man bara 200 meter ner så varför inte ;) Sen inatt åker han hem och jag ska sova. :) Men nu ska jag väll också dra ut och softa lite :)
kisses

Fredag.

Då är det slut på veckan, det är dax för fredagsmys! ..
Haha nej men äntligen fredag och just nu sitter jag hemma hos mamma på lunchen! :) Ska se om hon har något gott hemma man kan ta :) Skulle tagit en tidigare lunch, men lilla Elin förstör så klart allt de igenom att välta typ 10 burkar barnmat över sig från högsta hyllan och allt bara åker ner & går i sönder. Hahaha, så det var bara fram med moppen och sopkvasten & börja städa! Haha, men de gick bra iaf :) Jobbar till 4 idag sen kommer älskling och möter mig så ska vi bara hem & ta de lugnt & äta lite gott :) Blir nog ner en runda på stranden sen och gå också! :* Men nu ska jag sätta mig på balkongen och ta de lite lugnt bara :)

Ha en bra fredag :)
kisses


Natti. ♥

Nu är de dax för mig att säga gonatt! :)
Det blir jobb imorgon, hinner inte uppdatera på morgonen.
Men på kvällen kommer de massa :)
kisses & nattiii.

Sjukt eller vad?

23-åringen i landskrona.

23-åringen som misstänks ha vållat 78-åriga Ingers död genom misshandel på Hemköps parkering var inte psykiskt störd vid händelsen. Det konstateras i en så kallad paragraf 7-utredning som han genomgått.

I samband med häktningsförhandlingen i Lunds tingsrätt den 6 april beslutade rätten att den 23-årige mannen skulle genomgå så kallad paragraf 7-utredning, ibland kallad en mindre rättspsykiatrisk utredning.

En sådan ska ge svar på om en misstänkt gärningsman kan misstänkas lida av en psykisk störning.

Utredningen av 23-åringen blev klar i onsdags.


- Får man vara såhär sjuk i huvudet seriöst? Och dom påstår att han inte är psykiskt sjuk. Det är bara omänskligt.



torsdag kväll.

Då var det ytterliggare en kväll till, lika förkyld & varm som dom andra kvällarna i denna veckan. Känns som att jag kommer ha min förkylning i evigheter. Aja, nog snack om de! Vad händer i helgen igentligen? Skulle igentligen träffat min bebis imorgon, men de blir antagligen inte av :/ Så får se vad jag ska göra istället då.. Om det inte händer något som jag misstänker att de inte gör, så blir det väll bara hemma med familjen antagligen. Kanske inte så kul på en fredag kväll men vad fan finns de att göra i Vejbystrand/Ängelholm? Inte ett skit.
Nu ska jag sätta i hörlurarna och lägga mig i sängen och ta det lugnt bara. Önskar att min förkylning försvann.
Krya på dig jennie, tackar!
kisses


Tack!

Tjenare, en helt okej dag idag på jobbet med hatte & elin :) Alltid lika kul haha.
Ska först börja med att tacka michaela och bea som har fixat en ny header till mig! Blev superbra, tack tjejer.<3
Kom hem från jobbet för ett litet tag sen bara, ingen hemma konstigt nog!
Ska iaf ta med hunden och gå ut och gå sen får vi se vad som händer ikväll, ska iaf lägga mig tidigt så jag orkar hela fredagen imorgon :)
Skriver lite senare igen :)
kisses

tråååk.

Har fan ingenting att göra, hatar att vara sjuuuuk!! Händer ingenting och man orkar ju inte göra ett skit.
Ligger just nu och väntar på att "Se upp för dårarna" ska börja, haha. Det var inte igår man såg den filmen ;p
I eftermiddag kanske jag drar in till stan och träffar Caroline och Pernilla ett tag :)
Men nu ska jag gå & hämta mitt täcke och mysa ner mig lite :)
kisses

14 april

Tjenare, känner mig as dålig som inte bloggar längre. Men har faktiskt tappat intresset lite och sen har jag inte tid knappt till datan längre. Jag har en underbar pojkvän som jag umgås med och börjat jobba.. Så det är fullt upp alltid! Har knappt tid för något annat längre. Men som läget är nu så är de rätt chill faktiskt och våren är här och det gillas verkligen fett mycket! Varmt om dagarna och jag kunde gå hem från jobbet i linne & jeans bara. :)
Idag ska jag dock stanna hemma för jag har dragit på mig en jävla förkylning och har skit ont i halsen! Vill bara bli frisk nu så jag kan få börja jobba igen för vill gärna ha dom pengarna.
Så ska bara vara hemma idag & ta de lugnt, ut med hunden sen så han får gå ut lite också.
Men nu ska jag gå & lägga mig i soffan med vovven och mysa!
kissses
min christopher ♥



RSS 2.0