söndag - trött

Hej söndag!
Galet trött jag är idag. Har tillbringat min helg med mina tjejer och har även hunnit träffa älskling i någon timme.
I fredags åkte jag till baby, sen kom Shqipe&Teuta och hämtade mig på stationen så körde vi och handlade lite gott sen hem till mig! Kvällen va sjuk och vi somnade 06.30 och gick upp vid 11.. Galet trötta vi var, men bestämde oss för att sticka och träna ett tag!
Sen körde dom mig hem och jag la mig dirr i soffan och chillade, somnade dock också en timme men vaknade av att de smällde en bomb utanför mitt fönster, då var de blixtrar & dunder ute, jisses..
Lördagkväll!
Min lördagskväll var riktigt awesome! Åkte till Ida när vädret hade lugnat sig lite för det gick ju fan inte att gå ut.. Men jag kom iväg iaf! ;D Vi fixade lite, snackade och drack lite. Fick sedan skjuts ner till stationen där vi mötte Josefin, sedan var de på G mot Helsingborg! :* looove Helsingborg!!!
Promenerade till The Tivloi och dääär va de igång!
Denna kväll går bara att beskrivas som GALEN, BRA, AWESOME & HELT UNDERBAR!! Måste göras om tjejer <3
Kom hem vid 5 imorse och somnade verkligen direkt.. Haha!
Nu ligger jag bara i sängen och segar som en isbjörnsröv, tänker inte röra mig ur fläcken idag.. Eller jo, måste faktiskt städa sen.. Men nu känner jag att jag har skrivit mer än vanligt så ska faktiskt publicera detta nu :)
Vi hörs bloggisen!
TJAA
Bild från förra helgen :*

MIN HELG

HELLO BLOGGIS!
Åh jag vet att jag suger på att blogga men jag har verkligen tappat mitt intresse för denna bloggen..
Ville iallafall bara berätta om min suger helg som har varit awesome!
I fredags var jag hemma från skolan, städat mitt rum och fixade massa! Sen tog jag mig till Caroline i Förslöv, vi chillade och fixade lite med presenter som vi hade köpt. Vid halv 6 åkte vi för att hämta Daniella sen vidare till Shqiponje på 20års fest! Damn vilken bra kväll det var :* Tack för allting!
Igår vaknade jag upp hos Shqipe, vi städade och tog de lugnt i sooolen bara!
Vid halv 6 var jag hemma igen, och då kom älskling och hämtade mig! Vi åkte och grillade med min mamma och mina syskon, riktigt gott var de! Sen åkte vi till Willys och handlade lite gott, sen hem hit och slängde oss i soffan och bara tog de lugnt framför tvn!
Vaknade upp idag vid 10, och har bara tagit de lugnt! Stack till dansen vid halv 3, körde dock bara halvt pass idag för det var så otroligt varmt i lokalen för solen hade stekt på där hela dagen och inga fönster va öppna, så där fanns absolut inget syre att dansa i.
Gick sedan hem och nu är jag hemma.. Väntar på att Jonas ska ringa så vi kan övningsköra lite. Kan verkligen inte släppa ordet KÖRKORT.. Jag vill bara ha de nu nu nu nu!!!
Men nu ska jag inte tjata mer hihi, vi hörs :)
Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har haft.
KISSES

RSS 2.0