Det hände väll något?

Ja de hände väll nått.. Ja, jag stack ut efter maten med Pernilla & Louise. Gick lite i stan, handlade cola och visade sedan några killar från helsingborg vägen till Top Spin. Där va de fest vill jag lova! Sen gick jag och louise hem, satt och käkade boston(stavning?) gurka och kollade film! Hihi. Sen gick jag hem, livat i stan med alkolister som springer runder.
Nu är jag iallafall hemma, ska kolla lite på tv sen ska jag la gå & lägga mig! :)
Gonatt!



Saknar den gamla tiden hos er.



tråk till max.

Känns som att jag fortfarande inte har vaknat än. Är så sjukt sjukt trött och seg men jag vill ändå göra något! Var ute ett tag innan med pernilla men så sjukt kallt ute så ute kan man fan inte heller vara! Iallafall, nu ska jag snart äta sen får vi se vad som händer ikväll :)

<3

Ett stort grattis Shpetim på din 18års dag!
Jag hoppas verkligen att du har de bra i Stockholm
och att du får en riktigt bra dag! :)

Imorgon kommer du hem & då SKA vi ses! :D
Längtar redan så mycket.. Sen ska vi fira dig också :)
Loveyou.<3




Lördag!

Men hallå där! Då var denna veckan också slut, och de innebär att lovet är slut & det är skola på måndag! Känner lite att jag är faktiskt inte redo att gå tillbaka till den.. Känner också att jag har riktigt mycket att göra, prov hit & dit och allt vad det är! Denna veckan som kommer, den kommer att ta dö på mig så ni vet om jag inte lever nästa helg!

Igår blev de förfest & överraskningsfest för sofia! Haha hon blev riktigt jävla skrämd när vi hoppade fram! Iallafall, gött krök hos bästavän igår & det var lika roligt som vanligt! Vid 22.15 gick vi ner mot bahnhof & då var de bara att ställa sig en mil lång kö typ! Men vi kom in, och sen var de bara att röööjjja!

tack för igår alla! <3
ola pernilla anton hanna simon sofia carolina rasmus & alla inne på bahnhof! ♥




taggad!


UTGÅNG!


vi ses i dimman babe's ;)




höst.

Då var denna dagen snart över, och då börjar vi taggga inför kvällen! Överfett.

Stan innan med Lina&Malin. De kändes så konstigt att vi tre var tillsammans igen men det var ändå en sån skön känsla! Vi har inte träffats alla 3 sen i 9an. Det är hemskt om man tänker efter.. Saknar allt så sjukt mycket! Saknar oss tillsammans. Saknar våra tider, våra skratt alla våra minnen!
Vi åt på graffiti och snackade om allting som vi har varit med om! Gick en runda i stan och kollade.
Ni är dom 2 som alltid kommer att finnas längst in i mitt hjärta, det var ni som tog mig igenom högstadiet! Jag hade aldrig klarat de utan er!

När jag kom hem, kunde jag knappt sitta stilla så jag drog ut igen! & Jag fick för mig att jag skulle fotta lite. Så tog med mig kameran ut och började fota.
Lite bilder kommer :)











Trött

Då var man lika trött idag som alla andra dagar då man har vaknat! Speciellt om man får en röv rakt in i ryggen, haha! Gick upp & klädde på mig och lite sånt, sitter och kollar lite på tv nu. Ska snart dra in i duschen och sen börja fixa mig :)

Sen går jag ner till stan & möter bästa vän :) Ska ta en fika och snacka lite.
Kommer bli mys! Vi måste få tillbaka vår tid..
"INTE NU MEN SEN!" fattar ni den, är ni duktiga.

Ikväll blir de parrtyy! Det ser vi fram imot.
kisses



Malmö med tjejerna!<3

Shuleluu! Hann inte uppdatera imorse för hade ganska bråttom! Men iallafall, shqipe & teuta kom hit så gick vi ner till tåget där vi mötte Caroline :) Tog tåget ner till Malmö & gick i stan lite och sånt! Handlade kina mat och donken, tjockt & bra! :D Handlade en ny jacka, ett linne & knä strumpor :) Behövdes! En riktigt trevlig dag med er älsklingar! Ni är bäst. ♥

 

Lite bilder kommer & sen ska jag in i duschen! :)

kisses

 

 

Jag & Shqipe!
Love you babe



Shqipe, Jag & Teuta.<3
Jag älskar er


:(

Nu har jag fått huvudvärk för 10 personer känns de som! Har sjukt ont och hela min kropp värker.. Orkar inte bli sjuk nu, det ska fan festas hela lovet som är kvar. Funderar på om jag ska kolla ett avsnitt på nikolaj&julie, men jag tror nog inte att jag orkar. Ska lägga mig nu och sen kommer jag antagligen somna direkt.

Imorgon ska jag va med tjejerna! ♥

i love you

 

 


<3

Jag saknar er



















take it easy!

Har bara tagit de lugnt idag! Har dock varit mer död än levande faktiskt.
Träffade ola ett tag innan & pratade :) ♥ du är bäst!
Sen gick jag hem & nu ska jag bara kolla film & ta de lugnt! :)

Tänker slänga in lite minnes bilder sen. För känner att jag saknar verkligen allt som va innan! :/ Alla underbara människor och de gamla gänget! Jag saknar oss. ♥


etage@malmöstad!



Etagé@Malmö


Hoho jag har massa att berätta! Så har inte en aning om ni orkar läsa allt detta men de får ni göra eller så får ni helt enkelt skita i de! :)

Igår kom Pernilla & Caroline hit, så fixade vi oss sen stack iväg & köpte sprit. Sen vidare ner till tåget så skulle ta oss till härliga malmö ;* Älskar malmö! Gick hem till rasmus & lånade toaletten och snackade lite. Sen satte vi oss & började dricka, gick vidare till Mcdonalds och åt, för vi var as hungriga. Kom till Etage kanske vid halv 11 & vi kom in ca 00,10. Så fucking lång kö & jag höll på att dö. Anledningen till att de tog så lång tid var för att dom tog legg på alla, vilken var en jävla tur enligt mig! Haha. Väl inne, och hade så jävla roligt! Träffade massa saknat folk som man inte har träffat sen i somras. Riktigt kul :) Ett fett ställe faktiskt, som jag rekommenderar & blir nog att åka dit igen :)

Efter Etage stack jag caroline pernilla johan & simon vidare till MC där de nästan blev slagge. Två killar som var helt blodiga i hela huvudet höll på & kaxa med allt och alla. Var faktiskt lite rädd, för dom såg inte ut att vara & leka med ;$ haha! Sen gick vi mot Centralen, sooov och sen gick vi på första morgontåget som gick 04.38 till Ängelholm :) Haha. Riktigt skönt att bara sätta sig på de, in med musik i öronen & lägga jackan över huvudet & bara sova till man var framme!
När vi kom fram till Ängelholm var klockan 05.55 och då kände vi ungefär såhär.. *KRÄÄK* vi pallade fan inte gå. Så som tur va så stog där en TAXI haha. Så frågade om vi kunde få åka till Villan för 50kr & de gick han med på!
Så han körde oss hem, riktigt skönt! Jag och Caroline gick & la oss direkt, somnade vid 7 imorse typ och vaknade runt halv 3 idag! Mamma gjorde frulle till oss så åt vi sen fixade vi oss så kom shqipe hit, sen kila vi ner till stan ett tag bara och nu är jag hemma :) Tror att jag bara ska ta de lugnt ikväll!





J<3J

Alla dagar utan dig
Jag klarar inte av de
Stockholm i somras blev inte desamma utan dig

Jag älskar dig Jessica
Varje dag slår mitt hjärta en miljon slag för dig


10/10-1991  -   19/1-2007.
min egna ängel utan vingar.







:/

Det handlar om att hitta den personen som får dig att känna dig speciell på alla möjliga sätt.
Att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut.



kreta 09.

Ta mig tillbaka till värmen.
Till allt folk
Till alla man träffade
Alla utekvällar på stranden



Den bästa resan jag har gjort tillsammans med min mamma.<3



tonight!

Då var de äntligen tisdag! Som jag har längtat efter denna dagen.. Det är bara sjuukt!
Ikväll kommer de bli helt galet & de älskar vi! De ska supas, dansa, röjas som fan!

Men just nu ska jag faktiskt gå in i duschen & duscha sen göra mig lite frulle. Sen städa mitt rum & fixa lite andra saker som måste göras! Sen kommer Caroline & Pernilla :)
Jag skriver mer senare ..
kisses



Snart åker Caroline & jag vill också utomlans! :( coooh.



home alone.

Då har man varit en runda ute i Förslöv ikväll också! :) Caroline mötte mig vid bussen så gick vi till ica & handla massa tjockemat! Haha.. Chips, cola, dipp & allt! Gick hem till henne, satte oss i sängen och började kränga! ;* En aning riktigt gott. Sen gick ju tiden bara iväg och jag var tvungen att ta bussen hem. Hoppade av vid statiol i Ängelholm där Simon mötte mig :) Gick en runda och nu är jag hemma.

Ska kolla på nikolaj&julia nu, är typ på 12 avsnittet! Jag kan verkligen inte sluta kolla.. Haha!
Sen ska jag faktiskt sova för jag måste vara utvilad till imorgon! ;)
kisses 



Jag älskar dig!





bästa!

Ingenting blir som man har planerat! Och de förvånar mig verkligen inte längre..


Åker hem till bästa vän nu, ska kränga som troll & göra chokladbollar! :)
Tar bussen hem senare ikväll så är hemma någon gång vid 11.
kisses




<3

jag älskar er tjejer! <3



avsnitt 12.

God eftermiddag! Vaknade vid 8 imorse men jag somnade om som tur är. Gick upp vid 10 istället & bara en halvtimme efter gick jag ut med pernilla och hennes hund. Men de regnade ute, så de var inte så mysigt direkt! Sen gick jag med henne ner till stationen när vi mötte caroline, sen tog dom tåget till malmö för att fixa biljetter. Och jag gick in på The phone house och köpte ett nytt kontantkort! Tack för de..

Så nu har jag nytt nummer men tänker inte ge ut de till vem som helst :) För jag håller på att få damp på folk som ringer på nätterna och håller på. Ganska omoget och tur är de så ser jag vem som ringer nu. Det gjorde jag inte men nu är de också fixat! :)
Nu ska jag börja städa sen kommer alexander som jag inte har träffat sen i somras :) Kommer bli kul.
Vi hörs senare :)
kisses



walk alone

Då var man hemma efter en ganska lång dag! Stack till shpetim innan och vi åkte till flygplatsen och sa hejdå :/ Åh jag saknar dig redan! En vecka utan dig kommer känns som en evighet utan dig eftersom vi är varje dag. Men jag klarar detta! :)
Åkte sedan tillbaka till stan, köpte lite saker och sen var jag & pernilla bara ute.
Sen gick jag hem och då träffade jag lina.<3 Min saknade lilla favorit. Pratade lite gamla minnen och har alltid så sjukt kul med dig. Är riktigt glad att vi ska reparera allt vi har gått miste om!
Sen nu är jag hemma, har pratat lite med mamma och nu satte jag nyss på nickolaj&julie, ska kolla på några avsnitt sen somna :)
Vi hörs imorgon
kisses

Jag saknar dig bästis! ♥


walk alone

Då var man hemma efter en ganska lång dag! Stack till shpetim innan och vi åkte till flygplatsen och sa hejdå :/ Åh jag saknar dig redan! En vecka utan dig kommer känns som en evighet utan dig eftersom vi är varje dag. Men jag klarar detta! :)
Åkte sedan tillbaka till stan, köpte lite saker och sen var jag & pernilla bara ute.
Sen gick jag hem och då träffade jag lina.<3 Min saknade lilla favorit. Pratade lite gamla minnen och har alltid så sjukt kul med dig. Är riktigt glad att vi ska reparera allt vi har gått miste om!
Sen nu är jag hemma, har pratat lite med mamma och nu satte jag nyss på nickolaj&julie, ska kolla på några avsnitt sen somna :)
Vi hörs imorgon
kisses

Jag saknar dig bästis! ♥


nu så.

Nu går jag och pernilla ner till shpetim, så ska vi köra till flyplatsen!
Känns jobbigt.. Jag kommer sakna dig gubben! <3

Kommer hem senare ikväll någon gång
kisses



:(

2 timmar och en kvart kvar :(

nikolaj&julie.

Nu har suttit & kollat på nikolaj&julie i flera timmar. Det är bara så bra att jag kan inte sluta kolla!
Pratade nyss med shpetim i telefon och jag vill inte att han ska åka nu.. Det gillas inte alls.
Ska hoppa in i duschen snart och sen fixa mig lite och kanske sova ett tag. Sen ska jag faktiskt ta & laga mat eftersom mamma inte är hemma. Så de får bli något ordentligen föruom mackor hela tiden.
Skriver senare
Kisses


:(

ILLAMÅENDE

Åh gud jag mår så sjukt dåligt idag med! Förstår verkligen inte varför mitt illamående inte går över :/ Håller på att bli riktigt galen + att jag är så hungrig att jag dör men jag kan bara äta en tugga på en macka sen är jag mätt så kan de gå 10 minuter sen är jag lika hungrig igen! Aja, nog om det. Jag vaknade runt 9 idag då min klocka igentligen visade 10. Hade totalt glömt att man skulle ställa om klockan. Så låg kvar i sängen, gick in och hämtade "nickolaj och julie" boxen så har kollat på de fram tills nu :) Så sjukt bra är de!

Ska fixa mig senare och bara ta de lugnt. Men vid halv 6 drar jag till shpetim.
Så ska vi umgås ett tag innan vi åker till flygplatsen. Jag vill inte att du åker hjärtat! :/
Men jag är glad för att du får komma tillbaka och träffa alla igen & vi ses om en vecka igen.
Kommer sakna dig massa!<3



NATTI! <3

nu hade jag tänkt att jag skulle gå & lägga mig.
är riktigt trött och jag mår dåligt som fan, känns som att jag skulle kunna spy när som helst! kanske inte så trevligt, men jag mår verkligen riktigt illa och jag kan knappt äta. aja, så är de när man festar ;)
vi hörs imorgon, gonatt sötnosar!
kisses


kommer sakna dig shpetim.<3

älskar er tjejer.<3

tjenare, har varit lite dålig uppdatering men jag har faktiskt inte haft tid med datan :)
här kommer iaf lite om hur de gick till igår & idag :)

igår:
halloween sak i skolan, alla var helt fuckat utklädda! HAHAH.
sen efter allt va slut så stack vi med 525 bussen till VK :)
åkte hem till shqipe&dom, började fixa oss & allting.
sen var de tjejmiddag och sen fest som fan haha och allt bara flippa ur.
menmen, de va nice. somnade kl 5 imorse & vaknade kl 8 av att dom dammsuga! (y)

imorse: 
vaknade då vid 8, somnade till 10 typ. gick upp & tog en pinne, städade undan lite
och höll på att spy verkligen, mådde skit dåligt! & sen åt vi och packa ihop våra saker.
sen kom min mamma vid 12 & hämtade oss :)

tack som fan för allting tjejer! ni är de bästa. ♥


bilder sen skolan;

såhär gör vi på HP..  sover!



pernilla & jag.<3



shpetim.<3



fixade emanuel ;)



angelica & emanuel




BILDER SEN TJEJMIDDAGEN & FESTEN!




jag



teuta caroline fatime danni.<3



pernilla jag teuta<3
(ser ut som att jag är helt smutsig i huvet men det är rök ;d)




danni.<3
(hahahaha hon höll på att ramla så drf hon ser ut som en kärring :D)




daniela och jag.<3



jag
(där ser ni att mitt hår blev blått)




jag & daniela <3



teuta & fatime.<3



teuta fatime daniela & jag. <3



haha ingen kommentar, har fan inte en aning om vad jag gör.



härlig natt mat! :}



shqipe och jag! <3



jag älskar dig.<3



jag som sover haha



halva teuta & jag när vi skulle sova
hade världens finaste hår & var as söt i ansiktet :)
nat!




orkar inte lägga in fler bilder nu,  där var typ 132 st!

TACK FÖR ALLTING TJEJER! NI ÄR BÄST.
i love you girls! you rock my world v


tjaaaao

halllå jag lägger bara in ett jävligt snabbt inlägg fast jag igentligen inte hinner.
tänkte bara berätta vad som händer idag & imorgon för jag är inte hemma från imorgonkväll.

SKOLAN -> HALLOWEENFEST! - TJEJMIDDAG -> FEST MED TJEJERNA!
imorgon..
VAKNA -> SEN JOBB & ENSAM HEMMA PÅ KVÄLLEN.


där har ni de, SMSSAA/RING! :)
kisses

<3

träffade shqipe innan, gick i stan & fixade lite saker, sen handla spriten!
sen gick jag hem & nilla kom hit :) hon lämna bara sakerna sen drog vi ut med shpetim & daut ett tag :)
ner i stan, träffa folk och nu är vi hemma :) skulle igentligen laga mat men jag orkar inte ;o
haha så nu ska vi prova kläder & sånt inför imorgon! :D pimp and hoe's vafan!

men hörs senare eller imorgon :) ska uppdatera senare om helgen för kommer inte va hemma :D
kisses

& glöm inte att kycklingen kostar billigt på hemköp!


shqipe&nilla.<3

nu har jag städat på mitt rum, plockat fram lite & sånt :) är ju inte hemma från på lördag så måste ha lite saker med mig :) nu ska jag iaf gå ner till stationen & möta shqipe & sen va med nilla. <3
ska fixa lite saker & så :)
sover hemma själv inatt, så om ngn har lust är de bara att komma förbi! :]
kisses





i skolan.

hejsan, sitter i skolan nu med den bärbara datan i knäet
och har samhälle - typ fett B! haha
skriver uppsatts grej om socialdemokraterna, wiie! as kul. neeeeeeeej!!!!
har lektion till 12, sen lunch. sen blir de företagsekonomi till halv 3. orkar nte de heller

sen in till stan och fixa lite saker till imorgon :) & ikväll ska jag va med shqipe&nilla<3
men nu måste jag fortsätta skriva :) vi hörs.
kisses





mitt höstlov.

mitt höstlov 2009


detta ska jag göra under mitt kära lov som är efterlängtat.
och eftersom jag redan är upptagen ungefär alla dagar så är de inte lönt att ni frågat om vi ska ses för ni kan se var jag befinner mig undertill ;)
& eftersom lovet börjar enligt mig redan på fredag så ser de ut såhär.

fredag: pimp and hoes i skolan sen tjejkväll & fest!
lördag: jobba sen ensam hemma så de blir nog något nice.
söndag: sova ett bra tag sen ut.
måndag: va med alexander.
tisdag: fest - etage.
onsdag: helsingborg sen fest.
torsdag: malmö.
fredag: fest.
lördag: fest.
söndag: sova så länge som jag bara kan

ha ett jävla bra höstlov!

för det ska jag ha :D

 


hellå!!

skolan idag, känns som att jag är helt fyrkantig runt ögonen. har fan suttit vid datan typ hela dagen.
nä men skitsamma fan! gick till 10 i 4 och de va segt. kom till stan, gick runder med pernilla, träffade elin & louise, så tog en pinne med dom sen gick vi hem för vi va exremt kissiga! bus..

nu ska jag ut & gå med nilla och sen sola :)
när jag kommer hem så ska jag sova.
GE MIG HELG & LOOV NUU!

trött

tjingtjong!

känner att jag inte alls har tid med bloggen nu för tiden
har typ tusen andra saker i mitt huvud! men jajaa..
ska försöka göra inlägg så ofta jag kan & hinner :)
skolan idag, jag & shqipe var hel flippade!
sen hem & lämna saker, stack till louise för att hämta mina
saker sen plugga jag lite där, men nu är jag hemma och
kollar på teevä :) men nu ska jag faktiskt ta & sova.
imorgon blir de skolan som vanlgit sen hem :)
kisses ♥

skolan

sitter i skolan nu med shqipe, haha försöker göra lite svenska
med bärbara datan i knäet, går inte så jävla bra för oss
har knappt börjat och arbete ska vara inne på fredag. WIE!!!

efter skolan drar jag hem sen ska jag sova :)

arh

INGENTING FUNKAR PÅ DENNA FUCKING DATAN.

gonatt

panik :(

hellooo! sov hos louise inatt dåja! haha hade lite problem med att komma upp imorse.
somnade typ halv 2 inatt, men de funkade skitbra! :D hade myspys igår.
bakade negerbollar & drack cola, chillade på balkongen & sen kolla vi bara tv :) älskar dig snuttan! ♥

vaknade imorse med lojan över mig typ haha.. gick upp & fixade oss! sen ner till bussen.
iväg till skolan & en chill dag som vanligt. på matten åt vi bara degistive med ost på. riktigt gott! ;*
tack komvux! tog bussen till stan med shqipe och kollade lite & nu är jag hemma.
kisses ♥


mys igår på ballkongen!
våra fina chokladbollar & vår pepsi.



& där har vi mitt mörka hår igen :) som just nu är blått. men de ska färgas om ;*


damp

har några saker att till lägga i detta inlägg.
jag har färgat håret idag och de blev blått/svart inte så jävla kul.
nu är jag hos louise baby och jag ska sova här inatt
imorgon är de skola och efter de ska jag vara med baby
och nu ska vi baka chokladbollar och dricka cola :D
kisses ♥

äntligen!

jag har dock inte kommit så långt på de jag skulle göra, haha!
har inte ätit, för där var inget gott hemma & jag har inte orkat ställa mig i duschen
men nu ska jag göra de sen ska jag ut med louise :)

ikväll färgar jag tillbaka mitt hår igen! :D

godmorgon!

nu har jag vaknat & är lika död som jag brukar vara på söndagar!
antar att de inte kommer hända något idag heller eftersom det är SÖNDAG..
innebär bara en sak då.. skolan imorgon! & jag villlll inte, jag orkar inte.

nu ska jag iaf äta,  duscha & lite sånt.
sen tror jag att jag ska till louise.. <3
kisses ♥

FEEEEEST.

NU HAR JAUUUG VARIT HOS LOOOJAAN & RÖJJJJJT!
FICGK ETT FELTT JACK I MITT KNÄ AV ET GLASBIT
NU SKA JAG SOVA
KYSSHAAAJ

damp

jobbade innan 16-22.
gick hur bra som helst, men stressigt! men dock 300 spänn rikare.
nu drar jag på fest hos bästa! hemma inatt
och jag tar även varannan vatten!

kisses ♥



jobb/fest!

har varit ute med louise nu & letat isbjörnar vid alla isblock, hittade dock inga :(
nu är jag hemma, ska duscha sen iväg & jobba! slutar inte jobba från typ halv 11
så efter de blir de nog fest/återträff hos grannen om jag orkar :)

men vi hörs senare :)
kisses ♥

 

 


helt galen!

godmorgon alla, själv var jag uppe 05.40 idag!! fyfan asså.. tror jag fucking dör
har så jävla ont i magen! ;@ kunde fan inte somna om från kl var 8. för låg bara & krampa
hela jävla tiden, kunde fan inte röra mig.. de va hemskt!
somnade om vid 8 iaf & vaknade typ för en timme sen, har ätit & lite sånt nu.
& knaaarkar fucking panodiil !!! hjälper de inte får jag damp..

min dag består av att
- slappa
- ute & gå en runda
- & sen jobba ikväll!


mum and dad are proud of me for my work ;)

c.r

you stole my heart




inväntar idol.

nu har jag varit hos jacob, jag fixade hans hår, tog en ciggg & spela fifa. haha
kom hem & käkade, har bara suttit vid datan nu ett tag och nu har jag handlat chips.
måste ha något inför idol! ;D
ska kolla idol hela kvällen sen kanske ut med shpetim ett tag :) får se hur de blir.
sen ska jag sooova. är riktigt trött ;/ men jaja.. ska inte trada mer för detta va inte kul
vi hörs sen
kisses

fixar/hos jacob!

jag är sååå trött & jag har mensvärk!!! de värsta jag vet.
var i stan nyss typ, fikade med pernilla på EH.<3 mys!
gick runder lite i stan och så! nu sitter jag bara hemma &
ska snart bort till jacob & platta hans hår(?) haha.
något han inte kan göra själv ;) sen hem & äta ..

men vad händer ikväll?!

me and my dear friend!


ledig!

tjenare, fan va skönt det var att sova ut idag. behövde det verkligen, men jag är dock lite bekymmrad över en sak. jag börjar verkligen få tillbaka min hosta som jag fick när jag var i stockholm i somras & det var hemsk! kändes som hela bröstkorgen skulle komma upp, fyfan! & så vill jag inte ha de igen..  ska åka och kolla på sjukhuset och se om jag har haft svininfluensan i somras för isåfall kan jag inte få den igen :) annars är de väll något skit igen. gah, pallar inte.

har nyss ätit frulle nu sitter & kollar lite på tv :) får se vad som händer idag. vädret suger ju kuk som vanligt denna säsongen på året, dock skulle de bli snö men naje? vi får bara regn i skåne. men ändå skönt, för gillar inte snö. hihih
jaha.. va händer ikväll då? någon snackar om tura, fest, hemma bara osv. vet dock inte vad jag ska göra :)
men de kommer väll, en sak jag vet jag ska göra nu det är och sätta ut allt i disken & sen ska jag lägga mig i sängen igen! vi hörs senare ;)
kisses ♥

min helg ser väll ut typ såhär:

fredag: inte en aning
lördag: sova länge sen jobba på kvällen
söndag: sova länge sen kanske plugga? ja..

ge mig!

är så sjukt jävla sugen på att öra hål i örat & pierca mig nu så att jag dör.

såhär blir de snart efter jag har fyllt år..

1.

är skit sugen på denna, men jag kommer aldrig att våga!




2.

denna kommer snart, efter jag har fyllt år.




3.

och sen vill jag ha en där också men där är så mycket brosk så kommer fan svida like hell.




:)

stack till väla innan med hjärtat. handlade en trööja :) äntligen! sen kom mamma & hämta mig så åkte vi till MAX & åt, fan vad det var gott! sen åkte vi hem, hon stack direkt till tomas & jag chillade lite. sen kom sheptim hit, och nu är jag hemma & väntar på att mamma ska komma med chiipps :) hihi gott!
LEDIG IMORGON! det tackar vi för.


shpetim, tack för att du fiinnns! det hade nog inte varit desamma utan dig. när vi är ute & går, hade jag inte varit lika galen. tycker det är fett skönt att vi kan träffas och prata ut om allting som har hänt, för om man tänker efter så är de riktigt mycket som vi har gått igenom tillsammans. du är underbar min vän :) ♥



en bild säger mer än tusen ord
sommaren var underbar med er.

pernilla caroline danni shpetim besam ola anton johan
emma elin louise & ni andra.



I (L) STHLM!

snart höstlov
och då blir de nog stockholm ändå!
fucking längtar.
vill härifrån, va med annat folk.
festa med alla där & ha riktigt kul.

<3

ruubrik eller något

jag hatar dom rubrikerna, måste fan komma på något nytt hela tiden att skriva :| haha!

sov hos pernilla igår, hade mys. låg i sängen med datan & käkade chips, det var nice!
sen mådde jag fett dåligt, så gick & la mig och somnade typ direkt ^^ haha.
gick upp vid halv 7 imorse, åt & fixade oss sen till bussen från munka till ängelholm
sen från ängelholm till båstad :) chill dag i skolan som fan, men på företagsekonomin höll
jag fan på att somna, var inte alls så pigg :)

men nu är jag hemma iaf & nu måste jag fixa mig :)
hörs senare
kisses ♥

 

 


munka ljunby ikväll hos bästa.

hejsan, då är jag hemma igen.
stan med shiqpe innan, mys <3 love you honey.
stack hem & nu har jag ätit, ola kommer hit nu så ska vi snacka lite.
finns alltid för dig din slyna! you know.

ikväll befinner jag mig i munka & sover hos min pernilla!
så är inte hemma från imorgon kväll :)
kommer inte kunna blogga ikväll eller så men slänger väll in något inlägg imorgon i skolan :)
men nu mååste jag gå för nu kommer ola :)
kisses ♥

& EN SAK. DET ÄR TVÅ SOM HAR FÅTT SVININFLUENSAN PÅ VÅR SKOLAN!
FUCK ER OM NI SMITTAR MIG.




philip min lilla hora som ligger & sover i skolan.



skabb bild!
men en sak..
jag är så jävla trött på er alla, ni är så falska, snackar skit.
att ni orkar


hej&hå

tjena, uppdaterade nog inte imorse tror jag? nej de gjorde jag inte. haha
men hade sovmorgon, så gick ner i san med mamma vid 10 för hon va ledig idag
så träffade pernilla där, så tog vi bussen till skolan. & har inte haft något direkt jobbigt idag!
just nu håller vi bara på med att förbereda för imorgon & på fredag då 9orna från strandäng
ska komma hit & kolla på skolan, gör lite exponeringar, har handlat godis & fixat lite.
dock känner jag mig skit sjuk.. går & hostar & nyser hela tiden och mår as dåligt.
så får se om jag pallar imorgon..

men nu måste jag gå in & hjälpa till igen :)
efter skolan drar jag till ängelholm & shqipe följer med!
ska gå i stan & lite så sen ska jag hem.
kisses ♥

 


istid

fyfan för i helvetet vad det är kallt ute, jag typ dör! snart ny istid fan.
skolan idag, helt okej men as segt! drog till väla direkt efter skolan.
mötte stoffe där, gick runder lite & fula oss som vanligt, haha!
sen åkte jag & pernilla hem, TYP AS KALLT !!
nu är jag hemma, äter lite & ska kolla tv sen sova fett tidigt.
ny dag imorgon! :)
kisses

skolan/väla.

hejjjjjj!! internet fuckade igår så hann inte lägga in fler bilder sen semestern.
iaf, sitter i skolan nu & har webbdesign - jag fattar ingenting! ska snart ta en paus
och gå ut ett tag innan jag får anfall på skolans datorer! aja, efter skolan idag
drar jag och pernilla till väla igen haha för hon ska köpa skor :D så är hemma ikväll
men smsa, :)
kisses ♥


- färgar håret mörkt i veckan :)


ge mig!

jag vill utomlands nuuuuu.

2006 - frankrike
2007 - holland
2008 - turkiet
2009 - kreta



frankrike. <3





hollande. <3 my home country! big love.




& DÄR FUCKADE ALLT.

KOMMER FLER BILDER SNART.


jelly<3nilla

hallå bloggen! har inte uppdaterat sen igårkväll, men har haft annat för mig faktiskt. åkte till skolan imorse, chill dag & gjorde två prov i matten och klarade båda två :) sen åkte vi till ängelholm & jag och pernilla tog bussen vidare till väla där vi hade de för jävla roligt! haha.  sen åkte vi hem & nu sitter jag här, ska snart ut & gå med pernillas hund ett tag. och sen ska jag bara hem & sova :) är riktigt trött idag och jag kom knappt upp imorse så får bli en tidig kväll ikväll faktiskt :) men nu måste jag äta sen ska jag ut! ♥

kisses! sköt om er.

 

 


grattis anton.<3

nu har jag varit ute med pernilla ett tag & gått med hunden!
mamma tvingar mig att diska nu bara för att jag käftade imot innan
annars tar hon internet ifrån mig, och de gillar jag inte!
så det är väll lika bra att lyfta på arslet & börja diska efter helgen.

sen ska jag bara kolla tv sen sova tidigt :)
kisses




& grattis på 17-års dagen anton! :) ♥
hoppas du har haft en bra dag & tack för festen i fredags :)


dax!

nu tar jennie tag i pizzan, chipsen & matteboken!
ciao

<3

vila i frid.

det är så otroligt jobbigt utan er
jag tänker på er alla

jessica anton markus 
morfar peter


i see you in heaven










I was wrong

god härlig jävla eftermiddag!
har nog vaknat på fel sida idag.
har as ont i mina västra revben
är as trött & jag måste plugga.

men jag ska första duscha nu sen ut med nilla ett tag.<3
vi hörs senare
kisses ♥



grattis på födelsedagen markus!
vila i frid. ♥

 


louise&sandra.<3

stack ut med louise vid 12 idag & var i stan lite, träffade sandra också.
sen blev de kallt, så drog hem till louise & vi har bara legat i hennes säng hela dagen/eftermiddagen.
fett skönt att bara få vila efter en hård kväll/natt igår ;d haha! är hemma nu iaf, har städaat osv.
ska ner i stan & möta sandra nu, ska käka piizza (a) hihi! sen kommer macke hit, ! chillooout.
vi hörs senare eller imorgon för har inte tid med bloggen just nu :) sooryyyyy. loveeeyah!

älskling.<3

idag skulle du fyllt 18 år den finaste änglen i himlen. <3
vi skulle firat, festat som fan. & haft så sjukt kul!
jag hoppas verkligen att du har de bra där uppe.
du förstår inte hur mycket jag saknar dig
hur konstigt de känns att ha varit utan dig så länge.
3 år utan dig.. men du finns kvar i mitt hjärta så länge jag lever.

min prinsessa
jag älskar dig!
grattis på 18-års dagen älskling! :(
vila i frid och jag tänker på dig varje dag!
/din jennie. ♥

 






wiiie!

tjenare, bakis & go idag! yeah. fest hos anton igår, de va grymt som fan! :D
tack som alla. <3 spec till anton & grattis i förskott. ♥



lite bilder kommer nu :)


anton carro hanna sofia ola.

jag och bästa.



jag.  pockerface ;)



bästa & jag. 



everybody! ♥



jag & anton, haha fylle!



ingen kommentar !



sista bilden sen orkar jag inte mer :)
jag & antons ursöta kattunge, <3
tack för allt igår! <3


NUSÅ

NU DRAR JAG.
HAREEEE GÖTTH IGEN OCH SIMMA LUN GT
KISSESSSSSSSSSSSS

IKVÄLL! ♥

tjena, hann inte uppdatera imorse! gick upp ur sängen 20 min innan jag skulle dra.. aja, jag hann iaf! skolan var seg som fan idag, hade 4 timmars håla & de bara suger fett! finns ingenting att göra. men pluggade på provet som vi sen hade som gick både bra & dåligt! haha.


nu är de fan fest som gäller, daaamn! kommer bli en riktigt nice kväll.

nu ska jag fixa mig sen äta & sen hem till pernilla :) sen tar vi bussen till anton.<3
möter caroline & drar hem till anton, sen börjar krööget när vi är där.
vi ses i dimman!
kisses ♥


bild på mig & anton sen i somras ;d




imorgon let's pardeeyy!

nu har jag fan pluggat hela kvällen förutom när jag blev så trött på allt att jag somnade i en timme, men de känns faktiskt som att jag kan de mesta nu! ska iaf läsa igenom de en gång till innan jag går & lägger mig.
mamma är fortfarande inte hemma så jag drar ut med louise & pernilla ett tag i blåsten!

imorgon blir de paaardey hos bästa anton! <3


åh

skolan idag, allmänt seg!
tråkigt väder & prov imorgon.
så ska plugggga nu som ett as, lika bra att börja!

fan vad jag hatar dig.
ett ord till, och du ska få se.
¨


yeye!

as trött idag, kommer sova hela dagen i skolan.
öh prov imorgon, jag vill inte alls..

:(

nu ska jag sova.
jag är trött
jag är ledsen
jag är förvirrad
jag älskar pernilla mest
jag hatar skolan

gonatt!


help

när ska man bli accepterad för den man är och inte för någon som folk vill att man ska va? :'/


funderar starkt på att färga mitt hår riktigt mörkbrunt/svart igen!?
hjälp mig..





hóla

dagen idag var väll helt okej! började med att jag & pernilla sprang ner till tåget imorse, fan vad sena vi var! iaf, vi hann med och på tåget sitta hela HP & flabbar åt oss, hehehehe roligt! ;d åkte till helsingborg, drog till stadsteatern och skulle på den föreläsningen då jag höll på att somna typ 3 gånger. vid lunch stack vi alla till knutan, till donken för att käka. sen tillbaka till föreläsningen som skulle hålla på i 2 timmar till. men dom 2 timmarna var mer roliga än dom 2 första! på eftermiddagen där så kom dom från hipphipp in, han som spelar kajan & tiffany persson! haha as balla, sjukt kul så där fanns ingen risk att somna de var mer tårarna som sprutade på mig & caroline, HAHAH! fett ball. efter allt var slut, gick vi i stan lite, fikade & jag handlade en ny tröja. :) det blir nice. längtar till helgen nu, ska fira aaanton så då blir de parrdey :) men nu ska jag kolla lite tv & städa min garderob.

en bra sak idag, vi har flyttat vårt prov till fredag! yeasshh :d
men vi hörs senare :)
kisses ♥


→ hittade några gamla byxor i graderoben som jag gjorde om lite! hihi





<3

hey bloggen, jag har bråttom som vanligt. men gör ett snabbt inlägg!
ska fixa mig nu och sen ner till tåget, skippar skolan idag & drar  till
helsingborg istället med HP. all my girls! <3
smsa elr något om ni vill ses! :)
kisses ♥

mitt allt.

ni är det bästa jag har.
all kärlek till er ♥

 








 





werme älskling! ♥ kom ner hit till oss!

saknaden är stor! jag älskar dig..


<3

är rätt besviken på mig själv nu faktiskt. för ikväll skulle jag faktiskt ägna mig åt att plugga som fan & va duktig men nää.. blev ju inte så! drog ut med jacob ett tag och snackade, sen hem & duschade. sen ut igen, träffade nilla ett tag. <3 jag som skulle pluuuuugga. arh! får plugga imorgon på tåget istället.
imorgon blir de helsingborg med HP. stannar kvar i stan efteråt, äter med tjejerna och sånt mys!

ni är verkligen allt! aldrig utan er ♥
ni gör min dag

dagen att jag orkar stiga upp och ta mig till skolan




ohnej, plugg!

väl hemma igen & jag längtade verkligen inte hem idag. för måste plugga som ett aaaaaaaaaaaas.
ligger efter i matten & har prov på torsdag som jag inte kan någonting av! iaf, de blir nog bra jennie..
nu sitter jag är och är skit hungrig så jag hittade några chips i skåpet ;$ haha.
ja vad ska man mer skriva..
ni vet ju vad jag ska göra ikväll :(

slänger in en lista.

Olyckor

Har du nångång trillat ner för en trappa? - haaha afan

Har du åkt ambulans? - ja

Har du bränt dig? - men afan att jag har

Har du fått sy dig nångång? - nej

Har du fått opereras? - yes

Bråk
Har du skrikt fitta efter någon? - ja
Har du kallat någon för hora? - yes
Har du varit i slagsmål? - ja
Har du påbörjat ett slagsmål? - njae, vetifan
Har du sagt/skrikit bög till någon - ja

Snällhet
Brukar du ofta dela med dig? - japp.

Har du gett någon okänd pengar? - ja de tror jag,

Får du oftast dåligt samvete om du har skrikit på någon? - nja, beror ju på om person har förtjänat de

Är du den som oftast säger förlåt? - beror på

Fest
Brukar du festa? -  ja
Dricker du när du festar? - japp
Feströker du ? - ja
Fixar du dig övermkt när du ska ut? - ska man ut så är de klart att man fixar sig? men inte för mycket kanske
Vad tar du oftast på dig inför en utekväll? - klänning, linne, shorts vad som helst? ;D

Kärlek
Har du kille/tjej? - nejtack
Isåfall, har ni varit tillsammans länge? -
Älskar du din kille/tjej? -
Vad heter personen du är tillsamans med? -
Älskar han/hon dig? -
Trivs du bra med personen? -

Random
Vad är det för färg på tapeterna i ditt rum? - ljus lila ngt skit
Kan du räkna hur många du har strulat med? - ja typ
Har du många skor? - jaa
Har du eget rum? - yes
Vad är det för färg på din tandborste? - röd
Gillar du parfym? - aaaah ja
Tycker du att frågorna ska ta slut snart? - jatack
Vad ska du göra efter du svarat på alla frågor? - äta upp mina chips & plugga
Går du i skolan? - japp
Vad har du för hårfärg? - brun/blondt, ngt


hello

hann inte uppdatera igår efter matchen, för kom hem så sent så jag deckade rakt ner i sängen & somnade riktigt gott! iaf, matchen igår var maxxad! 3-2 till rögle som jag hade tippat på, jag är fan bäst! haha. tack för en bra kväll emma ola & johan. längesen vi gjorde något! <3
efter matchen gick jag & emma hemåt, sen mötte jag shpetim. var ute & gick ett tag & var hemma runt halv 12.

känner att jag inte har så mycket tid till att blogga längre för nu börjar skolan dra igång på allvar.
så här har ni min vecka.

måndag: skolan sen rögle vs. timrå!
tisdag: UM sen skolan sen hem & plugga!
onsdag: helsingborg med skolan sen hem & plugga.
torsdag: skolan sen jobba.
fredag: skolan sen REEETRO! (D)

fullproppad vecka! men så får de va.
nu måste jag fixa mig lite faktiskt.
vi hörs senare idag eller ikväll :)
kisses bitches ♥

 

ge mig lite sommar!


rögle vs. timrå

tjenare era fiskmåsar! hade enormt bråttom imorse, så jag hann inte skriva något. iaf, skolan idag. chill som fan, hade bara en lektion. åkte till stan med nilla & danni, handlade pizza
& nu är jag hos pernilla, har nyss krängt som ett as och ska bara chilla & kolla lite tv. ska se om vi kan sprätta upp mina jeans sen, vill inte fan inte ha dom som dom är :( haha! så får se om vi lyckas med de.
sen ska jag bara hem snabbt, duscha & byta om sen blir de rögle med bror.<3
så vi hörs väll senare :)
ring/smsa.
kisses ♥

du är helt dum i huve

sovdags

nu ska jag fan sova.. har pluggat ihjäl mig men kan ändå ingenting & nu har jag passat min syster.
så ska sova nu, är as trött! men vi hörs & ses imorgon :)
kisses ♥

elitserie match imorgon med bror! lööveit.




damp

daaammpmpp....f ghfre !"#¤%&/ ? DSLF GRTDDDDDDDDB;G FDT M#"EW%

INTE JAG SOM LAGGAR PÅ MSN, INTE JAG SOM SPAMMMMAR!
UTAN DE GÖR MIN MSN SÅ JÄVLA BRA SJÄLV. FUCKYOOOU

tjao

nu har jag pluggat en del, ätit kvällsmat. kollar the hills osv!
har hunnit kränga ett choklad också, mamma åker snart. så ska jag
lägga min syster sen bara kolla på tv :) jag orkar ingenting längre..
kiisses

släkten är bäst

tjenare, hemma nu igen. var i helsingborg hos mina kusiner som har fyllt år :) träffade massa folk & allt var jättetrevligt. kom hem nu preics, så ska byta om & börja plugga faktiskt. jag ska nog bli duktig! :|
ikväll vet jag inte vad som händer, kanske kilar ut ett tag. men nu ligger joggingbyxorna i sängen och väntar på mig. vi hörs senare :)
kisses ♥

åhh

godmorgon! nu har jag vaknat & jag blir hämtad om 40 minuter. vilket innebär att jag tror att jag måste skynda mig en aning, pappa & dom kommer och häämtar mig då. så ska vi till helsingborg till mina kusiner & fira alla som har fyllt år, min kusin, min pappas tjej & hennes son. haha, så de blir mycket idag! men är ändå hemma i tid för jag måste plugga som en åsna! men finns på mobilen hela tiden :)
kisses ♥

mobbad bild!


ily.

:'(

livet är fan inte rättvist





:(

blev inget festande ikväll, men gör dock inget för blev rätt sleden nu ikväll :) så caroline kom till mig & vi krängde som as, så kunde rulla ner till bussen sen. haha! nu ska jag fan gå & lägga mig, upp tidigt imorgon. suck*
kisses ♥

 

 love you twin


tagggad!!!!

gick ner i stan innan med mamma & mina syskon & träffade tomas, fikade lite & snackade. sen gick jag bort till åhlens & handlade. gick & mötte jacob, pratade och åårh så arg jag är!
nu ska jag städa upp på mitt rum sen kommer caroline hit så ska vi fixa oss & lite så, sen möter vi tjejerna i stan och shpetim & några, sen blir de fest! (D) tagggad. 


- jacob johansson.

du betyder så mycket för mig & de har du gjort i alla dessa år vi har känt varandra! och du förtjänar så mycket bättre än de här. jag ska hjälpa dig igenom detta och vi ska klara de tillsammans. du får inte sluta kämpa, gör detta för din egen skull för en gångs skull medans du alltid har tänkt på alla andra alla andra gånger.
glöm aldrig att jag finns här, jag älskar dig vännen.

<3


<3


godmorgon!

godmorgon bloggen, har äntligen lyckats slita mig från stängen och tog ett steg och satte mig vid datan! haha. kollade ut & det är skit väder.. ett härligt tecken på att hösten verkligen är här. ska snart dra & käka lite frulle, sen ner i stan för att fixa lite saker som bara är ett måste annars avlider jag.
kommer nog att ha en del att göra idag eller i eftermiddag så kommer nog inte hinna skriva.

men fest ikväll såklart! & hoppas de blir lyckat.
har mobilen med mig så bara att ringa/smsa.
kisses ♥


minusgrader!

härliga minusgrader ute, fett jävla kallt!
drog ner i stan innan & mötte lite folk.
sen kom jonas och hämta mig, är hemma nu så ska
sätta på en film & dricka varm oboy för fyfan vad jag fryser.
vi hörs imorgon, kisses. ♥

utåt

pyser ut med louise & patricia i minusgraderna & har istid.
sen möter jag shpetim! mys. kisses





:)

lite dålig uppdatering kanske, men har försökt att få rätt på båda min data, internet, msn & allt. för allting bara fuckade igår.
iaf, skolan idag som vanligt! men kunde börjat kl 1 istället.. fett sur, hatar den kärringen! hade inköp&varuhantering och sen fick vi sluta. tog bussen till stan, gick & åt med daniela och hennes mamma sen gick vi bort till piercarn och danni piercade sig! :) sjukt snyggt! sen gick jag hem, fixade med datan & skulle lägga mig och kolla på "tv" men jag somnade.. haha sov till halv 8 & nu har jag bara ätit & nu kollar jag lite på idol. ska ut sen med shpetim ett tag <3

första fredagen på flera helger som jag sitter hemma, ett plus till jennie!
men imorgon är vi på de igen! maha

aaaaaaaaajj.

riktigt kul ikväll, jobbade från 16.30 till 22.30! ni kanske tycker att det är lång tid men tiden bara rann iväg. träffade härligt nytt folk, kollade matchen, åt 3 korvar & en hamburgare och vårt älskade rögle vann med 3-0! lyckad kväll som fan. efteråt körde pappa mig till shpetim och nu är jag hemma.

men tänker inte skriva en enda rad till för har fått fina brännskador på min hand så kan inte röra den. gött jennie!
ska ta och sova nu! vi hörs imorgon
kisses ♥

rögle vs. luleå

hemma nu & ska dra igen tänkte bara göra ett snabbt inlägg!
lugn dag i skolan, bion sög kuk & sen var de bara chill.
ska sticka ner till stan igen & dra till rögle, ses där ikväll ;*
maaxxxat! kommer bli en satans härlig stämmning ikväll som man saknat!
men finns på mobilen,
kisses

RÖÖÖGLE! (L)







;*

godmorgon, hinner slänga in en rad innan jag ska sminka mig & dra till bussen.
blir en chill idag med i skolan, ska först kolla bio nu från 09.30 till 12.00 typ.
sen lunch & bara företagsekonomi sen slutar vi :)
ikväll ska jag jobba & kolla på rögle!
kisses. ♥



äntligen!
dax att känna stämmningen på läktaren & från klacken!
let's  go.
rögle vs. luleå




RSS 2.0