<3

Då va denna söndagen slut, stack ut innan med louise en runda och chillade i stan bara & snackade lite om helgen! :) hihi. Har ätit kvällsmat nu, duschat & lite sånt! Ska packa ihop till imorgon sen drar jag ner till louise och kollar på wallander och sen sover jag hos henne :) myspys.

Skolan imorgon, går till 17:15.. suck!
bara att smsa för nu drar jag :)
kisses





du är mitt allt älskling.
tack för att du alltid finns där och stöttar mig.
du är de bästa som finns och jag kommer aldrig
att släppa taget om dig.
jag älskar dig över allt annat! ♥



24 november 2009.




söndag.

HELLO SÖNDAG.
Segaste söndagen men riktigt skönt för jag orkar ingenting idag, mår inte så bra. Min rygg ska vi inte snacka om, känner mig som en gammal 90åring som inte kan gå! Har lite ont i huvudet men får vila som fan så jag orkar veckan, för jag måste ta igen lite i skolan nu och koncentrera mig mer.
Idag ska jag inte göra så mycket, ska träffa louise senare i eftermiddag bara :)
Tack för helgen! <3




 

stoffe


 <3


sova? jatack.

Hemma nu, ska gå & lägga mig direkt.. aaaaaaaaarhh
så skönt de ska bli imorgon & SOVA UT!
gonatt ♥

<3

i really miss you babe. <3

:D

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg om igår för sen måste jag fixa mig & sen dra! :)
Förfest här och sen bahnhof, hade riktigt roligt faktiskt! Träffade nytt folk och bra musik och allting var skit bra :D Det måste verkligen göras om :)
Tack alla för igår <3
caroline pernilla carl robin shpetim louise elin & alla andra :)

Idag vaknade vi alla här, robin hade deckat i soffan, jag i min säng & carro, pernilla & carl i min mammas rum haha. Kändes som man va packad fortfarande när man gick upp haha, upp & gjorde frulle. Satt & snackade och sen va de bara att städa som fan haha!
Nu har alla stuckit och mamma kommer snart och hämtar mig så ska vi hem till tomas & fira mamma och nora :)
Så tårta, mat & allt ska de bli, ska se hur mycket jag orkar.. Min mage mår dock inte så jävla bra! HAHA.
Men vi hörs senare :)
kisses.

lite bilder sen igår :)

carl



pernilla



robin jag och pernilla


mysdag med shqipe sen älskling!<3

HELLO.
Har inte orkat uppdatera, har varit så trött osv..
Men igår iaf, pallade jag inte skolan. Hade piss ont i huvudet, så shqipe kom hit istället så åt vi frulle, sen duscha jag. Sen fix och lite sånt, drog ner i stan & käkade sen mötte vi minälskling. :) Gick hem hit och hade mys & slagge som vanligt, haha! ;$ Sen åkte jag hem till min lilla twinii och sov där! :)
Gick upp imorse vid halv 8, åt & fixade oss sen iväg till skolan! Drog ihjäl med en jävla konstig sak i skolan idag så har sjukt ont i ryggen men skit i de, för ikväll ska de festas!

förfest sen bahnhof med tjejerna & alla andra :*
nu kommer lite bilder sen igår då jag & shqipe va ute. <3
kisses

saknar min älskling..







8 mars 2007.

jag hatar att jag aldrig fick träffa dig innan du dog..
nu kan jag bara läsa dina brev du skrev till mig
nu kan jag bara se bilder på dig.
jag hoppas att jag kan åka till dig i sommar och hälsa på dig på graven.
Ik hou van je, rust in vrede. <3


<3

Stack till stan innan med nilla, köpte cola & lite så, träffade shpetim,daut&yunus. Drog till källan och träffade folk & softa bara, sen gick vi hem igen! :) kollar på film nu, ska städa undan lite här snart.
Imorgon kommer shqipe hit, så ska vi äta frukost & kolla film, bara mys! Skiter i skolan imorgon med den huvudvärken som jag har :/ Men skriver imorgon :)
kisses

åååhhhh

HELT ALLVARLIGT, FUCK SNÖÖÖÖÖ!

får damp på detta äckligahor vädret.
skulle ta bussen hem från caroline innan, satt & väntade i en kvart då caroline ringer och säger att bussen inte kommer för den har fastnat i nöttebackar, mmmh skit kul! tycker jävligt synd om pernilla och alla andra som fick sitta i bussen i 2 timmar & 40 min sen ta motorvägen hem! men ffs, kan de inte bara sluta snöa..  får dammmp snart!
Ska snart ner i stan med pernilla för hon ska äta sen hem & kolla film :)
kisses


MMMH, GE MIG SOMMAR.
vår iaf.. (a)



onsdag.

HELLO.
Sov hos carro inatt, vaknade vid 11 typ. Är stendöda båda 2, så stannar hemma idag och vilar bara och kollar film :) Ska bli ganska gött, värsta snöstorm ute och pallar fan inte ge oss ut. Så vi bajsar på de och sover idag.
kisses


tisdag.

HELLO.
Har inte orkat uppdatera sen igårmorse, men skolan va chill igår. Tog bussen till ängelholm, snabbt hem och bytade om sen blev de hockey med stoffe!<3 flörlust som vanligt.. fisse tälje!!  Sen kom stoffes pappa & hämta oss, körde mig hem sen somnade jag nästan på direkten!
Idag gick jag upp, hade lite tjaffs med min väckaklockan försov mig i typ 40 min! great. Men kom till skolan, har inte gjort ett skit idag känns de som. Min huvudvärk tar dö på mig, så stack från skolan. Tänkte att jag skulle få sova lite nu, men då håller grannarna på att borra igenom väggen förfan, får dampp! ;@ Men ska ändå försöka att få en liten stund med john blund. (a)
Skriver senare om jag orkar :)
kisses



ge mig sommar nu


måndag.

Idag är jag inte alls pigg på att gå utanför dörren äns..
Det är 10- ute och jag vill vekrligen inte.
Går till kl 16.45 idag så skjut mig långsamt!
puss


taaack för en underbar helg älskling!


241109. (v)

GoKväll :)
Har bara tagit de lugnt i eftermiddag, åkte & kollade på ny data men de blev ingen. Hittade inte någon speciell jag ville ha :/ Så vi åkte hem igen, har chillat bara sen kom sandra hit ett litet tag! :) Har ätit med mamma nu, och nu kom även min syster hit :) Ska nog mysa lite med henne sen kolla film & sova :)
Har en jobbig dag framför mig imorgon. Är hemma runt 6 (y) wiie..
De nya schemat har dock inte kommit ut på hemsidan än, men lägger ut de på bloggen när de kommit ut så ska ni få se hur förjävligt det är!
Nu ska jag kila :)
kisses


Jag förstår mig inte på er ibland ;s








rdfghjköljhgfd

måste skriva ut..


varför är alla så fucking dumma i huvet? alla är helt jävla konstiga och går bakom ryggen på en & snackar och håller på att fitta sig. vafan ger de för lösning? istället för att gå fram och säga vad man tycker.. håller på att få damp på allt jävla folk som ska snacka så mycket, eller som bara ska ljuga och hålla på. fett jävla onödigt och är fett trött på alla just nu.

ni kan suga
och dra långt åt helvete!


helgen

Har inte uppdaterat på helgen nu, för jag har inte orkat. Har inte haft tid heller faktiskt, har gjort massa annat! :)
Men i fredags va de helt sjukt med tjejerna, haha hade så sjukt roligt! Stoffe följde med mig hem här sen igår åt vi middag här sen chilla bara. Vaknade nu precis och ska vänta på att mamma ringer så ska jag börja fixa mig sen kommer hon&tomas och hämtar mig så åker vi till onoff och  kollar på ny data till mig :) hiihihi!
Men nu ska jag se vad de finns att äta :) vi hörs sen
kissses



fredag!

HELLO.
Äntligen fredag och jag har längtat efter denna dagen som faaaan! haha, Har en lektion i skolan idag sen ska vi jobba klart lite snabbt med några saker sen drar jag,teuta,dona,shqipe,danni&kanske pernilla till hbg. först till filbornaskolan sen ner i stan :) Så kommer inte va hemma från ikväll så det är bara att smsa :)
kisses


love you girl



..

HELLO.
Har inte uppdaterat sen igår kväll.. Men bråka like hell med min mamma, så stack till louise och sov där. Hade mys, käkade chips, kollade paradise hotel sen va de läggdags! Vaknade imorse av att louise slår till mig och jag hör att mobilen ringer.. Haha, hade ingen lust alls att gå upp asså! Men ja, gick upp och fixade och louise drog med mig till skolan idag och kollade lite! :) Sitter och jobbar nu på vårt projekt arbete, ganska segt för jag mår inte alls bra.. Har skit ont i huvet och allting men de får väll gå!
Möter stinkkärringen sen så då lär de fan inte bli bättre.. Men iaf, nu ska vi jobba vidare!
kisses



?

mmmhh
skolan suger
sover hos babe ikväll
mys
smsa
kisses



tisdag.

HELLO.
Är väldigt sen idag, skulle gått upp för 2 timmar sen men jag vaknade nu, haha! Aja, så missar en lektion i skolan men kommer lagom till provet :) slutar efter provet men ska stanna kvar idag med och jobba med caroline, ska få klart lite saker & sånt! Sen vetifan, drar till ängelholm, ska kolla en sak i stan sen hem & duscha osv.
Sen sover jag hos louise ikväll! (v)
kisses




LYCKA TILL IDAG BABE. (v)
håller tummarna för dig. <3


måndag.

MMH, måndag idag & ny vecka! ush, jag orkar inte.. Pernillade hade nog bråkat lite med väckarklockan idag så jag chillar lite och tar nästa buss istället, har ingen lust att stressa idag faktiskt. Mår redan illa och är trött så! ;/ Skolan idag som vanligt, slutar igentligen 11 men ska fan va duktig idag och stanna kvar och göra klart arbeten och massa uppgifter & allt är ett rent jävla helvete, men det måste fan göras!
Så vet inte när jag är hemma idag, men finns på mobilen.
kisses & ha en bra dag :*



utomlands.

GE MIG SOMMAR. ♥

vill utomlands nu..



turkiet 08.



mh, vill va brun igen!



daniel!



turkisk afton!
jag i vitt.



i poolen, bror,jag&syster.



jag.




kreta 09 med mamma. ♥
finaste resan jag har åkt på!



mh, lite brunis ;*



party on the beach!



mh, sexy bitch!



jonatan och simon. ♥



party! ♥



finaste stället som finns. ♥


då va helgen över.

HELLO.
Har inte uppdaterat sen igår, för jag har inte haft tid enkelt, har gjort massa annat! :) Igår stack jag till louise, sen kom pernilla. Skulle igentligen festa men blev inte så, så vi drog till rönne istället där shpetim&daut va. Fula oss lite och sånt, sen bort till pappis & drog in på någon fjortsifest men stack ut lika snabbt igen! ;p Sen kom yunus och hämta oss, så körde vi en runda och sen gick jag louise & shpetim hem till louise och kolla film bara.

Sen drog han, och jag & louise fick utbortt! Totalt utbrott på allting.. JÄVLA DAMP!!
Sen gick vi och la oss, vaknade vid 1 idag av att mamma ringde. Sur man blev istället! Gick upp, käkade frulle sen drog jag hem & pluggade lite! Fattar inte ett skit av de, hatar litteratur.. ;@ Duschade, och fixa mig sen ner på kirris & äta med bästis! NU är jag stenad med mat i magen så ska chilla nu & plugga lite till..
Kisses


Såhär kan de gå när man får damp.
peace




<3

Drar ner till louise & chillar lite, orkar inte bara sitta hemma :/
Förmodligen fest ikväll :) & de gillas.
pusssas


mh, hosta!

Då var de lördag igen och snart är denna helgen också slut! Vetifan riktigt vad som händer idag, men har fått världens hosta för att jag sov med fönstret öppet inatt och de va typ 10 minus! :( Vill göra något ikväll, festa eller vad som helst! Har inte festat ordentligt på länge vafan..
Har iaf ätit frukost, ska snart fixa mig & så och sen se vad som händer :)
kisses



snabba cash!

Godkväll :)
Bion idag var riktigt bra faktiskt, riktigt bra! Så den rekommenderar jag att ni verkligen ska se. För det är de värt! :) Bästa filmen på länge. Efter bion chilla vi lite, sen tog vi bussen till ängelholm! Väntade med carros buss i stan sen gick jag & pernilla hem :) Ska inte göra så mycket nu faktiskt, sätta på tvn och se vad där finns eller så blir de en tidig kväll för jag är ganska trött idag :/ Men vi hörs imorgon :)
kisses!




KARIN+GUNNEL+BETTAN=PULKA.

HELLO.
Haha gick inte så värst bra att åka pulka idag faktiskt.. Först hitta vi inte äns dit, så vi satte oss på någon bänk på värsta åkern, haha! Sen hitta vi, tjejerna åkte en gång sen hade jenny satt igång grillen så gick vi bort dit & värmde oss, sen kunde ingen av oss röra oss. haha! Så carros mamma kom & hämta oss och körde oss till bussen. Är hemma nu, har tagit en varm dusch & blivit varm igen som tur är :D Ska snaart fixa mig lite sen helsingborg ikväll & se bio med caroline nilla & kevin :) Kommer bli nice. Så hörs senare, skicka sms eller ring om det är något!:)
kisses



SOVER HOS BABE!

Nu drar jag för jag orkar faktiskt inte mer..
Drar hem till louise & sover där till imorgon.
Och imorgon blir de ju nice maha!
Eftersom att våra lärare på HP är som dom är så ska vi åka pula imorgon i HåleHall. WIIE!
HAHA :')
Så kommer inte hem från vid 12-1 imorgon.. så smsa :)
kisses




mahaaaoo052ugbetyugdr3457uhgf

HELLO.
Chill dag i skolan idag, hade 3 timmars samhälle och sen va de slut. Åkte till ängelholm med danni&carro, mötte shqipe och pernilla där, så stack vi in till rönne och hämta en sak. Sen ner till tåget, åkte till helsingborg. Käkade på donken, träffade kevin,alex&ali också. Sen gick vi lite i stan, klart att jag handlade kläder.. Inte bra, men jag behöver de! :) Sen bort till GA & fixade biobiljetterna till imorgon sen åkte vi hem.
Nu ska jag fixa lite ooch prova mina kläder, sen kolla film eller något..
Nej juste, jag ska läsa om grekerna 700 år före kristus! :D as kul..
kisses

& LAHOLMARE SKA VI INTE SNACKA OM..
cooohhh!!!!




& jag saknar min lilla bebis..


skolan-hbg.

SKOLAN TILL 12 -->  HELSINGBORG MED TJEJERNA! (mp)
är borta hela dagen så smsa om det är något! :)




:(

Skolan idag gick snabbt faktiskt, började med vårt UF företag! Riktigt kul faktiskt, kom hem och åt mat med mamma syster & bror. Gick ner och mötte kevin sen kom louise med, gick en runda sen in på källan. Sen kom pernilla med :) Nu är jag hemma, ska göra vam oboy & kolla american pie :)
kisses.



onsdag.

Godmorgon.
Jävligt skönt med en rejäl sovmorgon idag! :) Ska börja fixa mig lite snart, har precis käkat min frukost i lugn & ro för en gång skull. Så jag inte behövde springa med den ner till stan som jag fick göra igår, haha! Lugn dag idag, går till 4 & har bara lena och christina, så de blir chill :)
Kisses



Älskar vårt schema, vill fan inte byta!!




& jag vill ha vår i båstad nu.
så fucking underbart! :')




:)

Nu är jag stolt över mig själv! Hihi ;$ Har städat & rensat hela min garderob nu, så jävla skönt! :D Imorgon ska jag dock städa hela mitt rum också sen är allt klart! :) Gött som fan.
Börjar inte från kl 13.00 imorgon så får en lång & skön sovmorgon vilket jag behöver efter idag. Resten av veckan blir riktigt lugn & skön, tar även ledigt på fredag! :)
Nu ska jag fixa lite, sen se en film eller något!
kisses


i'm so happy..



12/1-2010.

HELLO.
Började med att försova mig imorse, men som tur va så hade pernilla också bråkat lite med väckaklockan så hon hade också försovit sig! :D Tog bussen tillsammans 08.36 och sen va helvetet igång.. Riktigt seg dag, och har varit så jävla trött! Men hade ingen samhälle & ingen matte så drog med bussen 14.10 och nu är jag hemma som tur är, ska faktiskt ta & göra en ändring på rummet och städa som fan! Är trött på hur jag har de i mitt lilla mushål. Hahah! :D
Kanske ut senare ikväll, om de inte är för kallt.
Kisses




en månad idag vår ängel.
de känns som att de har gått en evighet!
jag kommer ihåg 2 dagar innan detta hände
du sprang över gatan i stan och jag kan
inte förstå riktigt att detta har hänt.
man ser ingen Jan i stan länge
man ser ingen Jan gå med sina gröna klubbor.
Jag kan ser allting framför mig.
du är saknad älskade jan.

15 oktober 1992 - 12 december 2009.
hoppas du har de bra där du är nu.
Forever Angel.
we will never forget you.




sängen väntar...

Då va de dax att gå & lägga sig, ska bli ganska skönt faktiskt!
Har damp just nu, det blir ju inte bättre när ens nära&kära tror att man har rökt på.
ja, men tjadåå!



skolan/helsingborg.

HELLO.
Skolan idag var ju fan bara segare än min mormor med rullator. Fyfan så segt haha! Men hade bara en lektion sen stack vi, åkte till ängelholm med idag och åt på graffiti! Sen kom caroline, så drog vi till helsingborg. Träffade mina efterlängtade älsklingar, arta, teuta & dona. Snackade lite med dom och sen drog carro med johan, och jag träffade kevin & hans polare. Stack och fikade på espresso house sen chilla vi runder bara, han stack hem & jag drog till kärnan och mötte stoffe :) Sen kom kevin,carro & kim tillbaka. Så satt vi och chilla bara & snackade!
En riktigt rolig dag faktiskt, :) Tack<3

en månad imorgon..
jag förstår inte



& ungefär så här mycket snear
jag på att skolan har börjat



11/1

TJENA.
Första skoldagen idag, kommer nog bara bli chill & vi kommer nog inte göra så mycket som vanligt! Ska ner i stan snart & ta bussen. Känner att jag orkar verkligen inte idag, men är ovanligt pigg för att ha gått upp såhär tidigt fast jag är ändå trött? om ni fattar :) haha.
Nej, nu måste jag verkligen gå :)
kisses.



Du kan dra åt helvete :)



helgen!

HELLO.
Har varit dålig på att uppdatera men de har varit helg, sista dagarna på lovet så då får de va så! :D
Iaf, här kommer om min sista helg på jullovet 2010! :*


Fredag: Vaknade vid typ 2 tiden skulle jag tro.. haha! Fixade, sen åkte jag och mamma till onoff och kollade på ny data till mig! :) Sen hem, fixa lite sen kom stoffe. Så åkte vi till tomas och åt massa god mat & allt, mys!! Sen skjutsade mamma oss hit, efter ett tag kom louise (packad) så gick vi ut med henne, hon stack med yunus och jag lämnade stoffe. Så kom shpetim, mensur, shpetim, daut & firat och mötte mig så gick vi runder lite i stan sen träffade jag louise igen, jag hon yunus & firat stack hem till louise & kollade lite tv, vid 2 stack firat för då hade han damp, sen efter ett tag stack yunus också! Sen somnade jag och louise gott! :*

Lördag: Vaknade med louise ovanpå mig, haha! Gick upp, käkade lite frulle & hade fan damp! Sen gick jag hem och fixade mig lite, duscha & så. Sen kom sandra hit, så snackade vi lite sen ner i stan och mötte louise, gick ner på kirris och käkade, sen gick jag hem! Så kom robin, så satt vi & snackade lite sen kom carro också :) gick ner i stan, lämnade robin sen hem till louise där hon & sandra va :) Hände fan ingenting, och de vi hade tänkt oss, de hände inte! Haha, så gick ut en sväng men höll fan på att blåsa iväg så vi gick hem hit och åt natt mat, riktigt gott! Sen kolla vi på någon sjuk film på tv, efter ngn timme stack louise hem och jag & caroline gick & la oss :)

Söndag: Vaknade med carro idag, jag gick in i duschen och sen fixade vi oss & sånt sen drog vi till helsingborg, käkade på donken sen kom keevin :) Gick runt lite, sen blev de fika på espresso house. Sen kom kevins polare, chilla med dom sen åkte jag och carro hem :) Nu är jag så sjukt trött att jag inte vet var jag ska ta vägen!

Ska snart ta & sova, det är ju fan skola imorgon haaha! Känns som att vi har haft lov i typ 2 månader..
aja, nu ska jag kólla klart filmen sen sussa :)
KISSES.


Det här tycker jag om att
skolan börjar imorgon



helsingborg!

HAJE!
Gick upp vid 9 imorse och gick ut med sally
sen somnade jag om till halv 1.. ganska skönt!
Nu har jag varit ute en runda med sally igen
ska äta lite frulle nu, duscha & sen fixa mig.
Sen kommer bästa vän in till ängelholm :)
så drar vi vidare till hbg & handlar ;*
Kisses


jag älskar dig mest!

 



KIRRIS, MY LOVE

Kväll igen och jag är sååååå sugen på min grillade fläskfile som jag och mamma snart ska ner & käka! Träffade Shpetim innan, gick ner på EH och fikade. Snackade om massa gammalt skit som hände i somras som man kan skratta åt nu men som man grät åt innan, haha! :p Var där i typ 2 timmar och nu är jag hemma :) Ska äta med mamma på kirris sen ska jag bara hem & ta de lugnt!
Blir säkert ut också senare, får se!
kisses


241109.

Varje gång jag ser dig, träffar dig och känner din goda parfym blir jag nervös och fjärilarna tar över i min mage.
Vi har alltid kul tillsammans, vi kunde göra dom mest sjuka sakerna tillsammans. Att vara utan dig i en timme
är som att vara utan dig i evigheter. Jag måste vara nära dig, känna din lukt, höra din röst, höra dig skratta och
pussa dig. De finns ingen som skulle komma hem till mig kl 03.00 på morgonen endast för att jag inte ville sova
själv, men de gjorde du! Jag mår inte bra utan dig. Jag känner mig tom utan dig. Då fattas den dära pusselbiten
som tillhör mitt hjärta. Och det är du.

How can I ..
Jag kan inte gömma mina känslor längre eller hur jag känner. Jag kan knappt träffa dig för jag är rädd att du
ska se rakt igenom mig. Att det är så som det är nu är så oehört krångligt för du vet lika väl som jag att jag
inte vill ha det såhär.
I love you.



6/1

HELLO.
Onsdag idag, och det är fan inte långt till skolan börjar.
vill inte, orkar inte :(
Vaknade vid 11 idag, har ätit frulle & kollar lite på tv nu.
Ska fika med shpetim senare, eftersom de inte blev något igår!
Sen vetifan, funderar på att dra till helsingborg.
Men får se vad som händer, nu ska jag iaf ner & möta pappa.
kisses


chill out!

Jobbat ikväll, var ganska stressigt men kul som vanligt :)
Hemma nu, åkte en runda med louise firat & yunus också snabbt!
Ska kolla film nu bara och ta de lugnt sen sova.
Kisses


confused.
jag vet inte vad jag ska göra.
jag har så mycket känslor
och tankar om dig&oss.
you know i love you





förkylningen tar över

Godmorgon.
Tisdag idag, och mindre än en vecka kvar till skolan.
Det blir jag bara deprimerad av, vill inte tillbaka.
Idag snöar de också ju, great!
Ska käka frulle nu, sen skulle jag nog träffa Shpetim
ett tag, skulle ta en fika & snacka elr så.
Sen ska jag jobba hela kvällen, så inget annat för mig ikväll!
Nu måste jag äta,
kisses


måndag.

TJING
Då var de måndag igen .. Och jag uppdaterade inte igår
för jag orkade inte, var totalt lost hela dagen.
Louise kom hit vid halv 4 och vi chilla i soffan bara med film&godis!
Sen laga mamma mat åt oss, sen stack vi ut, pernilla kom & sen kom
yunus & firat och hämta oss med bilen. Åkte runt lite sen stan!
Skulle sen åka till stranden haha för firat skulle köra bilen gick ju skitbra.
Halvvägs, ville han vända igen för yunus höll på att köra över en kanin x) HAHAH.
Sen skulle vi se vad de va för fest på pappis, men dock inget för oss.
En härlig fjortisfest med några rasister. fuck dom!

Sedan körde yunus&firat oss hem, jag hämtade mina saker och sally.
Sen sov jag hos louise :) somnade vid 5 imorse.
Är lagom trött idag + att jag inte är helt frisk än! göttemos.
Ska bara chilla med louise&pernilla stan.
Nu måste jag gå & fixa mig :)
kissees.


Min lilla bebis när hon sover med louise nalle, hih!


text eller något..

Då var man hemma från bion & allt.
Den va nice haha men lite små läskigt i 3D.

Nu ska jag snart gå & lägga mig
för imorgon blir de Helsingborg hela dagen
med mamma & tomas, ska tända ljus på kyrkogården
sen gå i pålsjöskog & lite så med sally :*
Gonatt :)



come back..


:)

Jag och pernilla bestämde oss för att göra något av
denna cp tråkiga kväll!

Så vi bestämde oss för att gå ut&äta
sen beställde vi bio biljetter! :)
Så mys med bästa vän ikväll sen kanske hon sover här! <3
jag älskar dig.

Kisses.


Dagen efter

Hej
Idag mår jag skit
och jag tänker inte lyfta min feta röv från sängen
Ha en bra dag
puss


TACK FÖR IGÅR TJEJER&KILLAR.<3

HELLO.
Vill börja med att tacka som fan för igår allihopa!
Tänker inte skriva eller ta upp problemen som hände men dem flesta vet nog redan.
Vill bara gå vidare :)
Vi var först här, sen ner i stan & firade nyår som fan & hade riktigt kul.
Gcik hem vid 3, och mamma fick hjälpa mig lite.. Haha! :*
Tack för igår iallafall tjejer & alla ni andra. <3

Här kommer lite bilder :)
får fler sen av louise .

pernilla,caroline&louise



jag&bästis loan



jag&caroline



caroline,jag,louise.



caroline&jag.


RSS 2.0