28 grader varmt & sol!

Vädret blir bara bättre och bättre och jag klagar verkligen inte! Var på stranden igår och grillade och hade mys i de fina vädret. Riktigt fint, :) Sen sov jag hos caroline. Imorse vaknade jag med värsta märket i huvudet, har försökt döda mig själv i sömnen efter alla mardrömmar jag drömmer! Vi åt frulle och satt där ute och snackade lite :) Sen tog jag bussen hem, duschade sen kom älskling :) Satte oss på balkongen och åt marängsviss och snackade :) Hur mysigt som helst. Sen åkte han hem, och nu har jag städat och fixat lite!
Ikväll ska jag till Helsingborg, träffa älskling sen ska vi mysa lite på stranden :)
kisses

åh.

Är så trött på att ingenting blir som man har bestämt längre och allt blir bara fuckt up! Nu orkar jag inte bry mig mer utan tar allt som de kommer.
Vaknade för en halvtimme sen ungefär, trött & kunde knappt öppna ögonen. Ska försöka äta lite nu sen övningsköra lite med mammi, sen åker jag nog till Christopher om de inte också blir ändrat? .. Aja, vi får väll se!
Ha en bra dag alla, det är ju trots nu de känns som att det är sommarlov.
kisses
i love you girl! <3

Ändrade planer

Ändrade planer ikväll.. Ska inte till min pojkvän, så nu ska jag bara sitta hemma istället i detta fina vädret! Jag håller på att få stirr i mina nerver. Det är inte lönt att gå ner till stan heller för där kommer inte vara en jävel.. Var nyss ute och gick en runda i det fina vädret, men inte så kul att göra det själv.. Så tog mig an att jag ska bara va hemma ikväll istället och ta de lugnt, mamma och tomas gick ner till Statiol för att handla lite gott, så hon handlar hem lite till mig med sen blir det en film på de!
kisses

Midsommardagen!

Då har det gått 2 veckor på sommarlovet och vi passerade Midsommarafton igår! :) Åkte till Daniella på fest då, riktigt trevligt faktiskt med massa folk! :D & min lilla älskling var också med såklart! <3
Har märkt att jag inte bloggar så mycket? Jag säger att jag ska göra de men jag orkar inte.. Kanske börjar tröttna? Håller mig mest på Facebook, hah! Thats the shit. Nej men har nog bestämt mig för att jag ska bara blogga när det är något speciellt som händer, så ni får veta lite iallafall :)
Idag fyller min fina bror år, så nu är alla här och vi har ätit och haft mys! :) Snart blir de efterrätt sen åker jag till älskling och träffar hans familj&bror som är nere från Stockholm :)
Nu måste jag kila igen, kolla facebook så ni inte blir besvikna att jag inte skriver här..
Jennie Louise Gunnerfeldt.
kisses
bild sen igår, tack alla & speciellt tack till Daniella.<3

Onsdag.

Då var de onsdag, innebär att det är mitt i veckan fast det är nog inget jag tänker på eftersom att det är sommarlov! Fest igår hos pernilla, jag och älskling åkte hem ganska packade haha.. :) Det kommer upp några bilder sen :) Riktigt roligt var de faktiskt, :) Sen sov han här, idag var det en sån typisk bakis dag.. Så vi stack ner till Vejbybadet och chillade lite, jag oscar moa & stoffis! :) Sen hem och lagade mat, och efter de somnade jag! Haha, jag var bara så trött.. Sov kanske i två timmar eller så, sen kom pappa och då åt vi och lite så! :)
Älskling åkte hem, och jag & oscar stack ner till Magnarp till stranden där :)
Nu är jag hemma, har bytt om och duschat så ska lägga mig och kolla på The O.C sen sova :)
Lovade en tjej att jag skulle lägga upp bilder på mitt nya rum, men det gör jag när allting är klart! :D
Här kommer några bilder sen igår.
enjooy

Jag & Älskling
Jag & Älskling
Pernilla Caroline & Daniella

lördag.

Är det verkligen lördag idag? Nu är det sommarlov och jag håller inte reda på dagarna längre. Skönt de :) Igår blev de sjukt nice på Laserdome sen hem till älskling och bada & basta! :) Vi gick upp tidigt imorse för att kunna åka till Malmö/Limhamn och tävla. Det gick bra, och nu är vi hemma :) ska laga mat nu och sen gå bort och handla lite gott till ikväll :) Bilderna från igår kommer när jag har kommit hem och kan lägga in dom, blir nog på måndag eller tisdag :) Men nu är maten klar och jag måste kila, vi hörs sen :)
kisses


fredag.

Då var de fredag igen och det har redan gått en vecka på sommarlovet, då har vi 10 veckor kvar så får se vad de har att erbjudas! :) Vaknade upp bredvid älskling imorse, gick ner och kolla lite tv och åt frulle :)
Ikväll ska vi spela Laserdome med Caroline, Alexander och Josefine :) Kommer bli awesome, hihi sen poolparty ;)
Jag skriver senare för nu ska jag gå & mysa med min baby :)
kisses





Älskling.

Min älskling, du förstår inte hur mycket jag älskar dig! Du är verkligen mitt allt. Jag kommer aldrig klara mig utan dig mitt hjärta, aldrig! Ibland tänker jag på hur det skulle vara att vara utan dig.. Tomt, Ensamt, Sorgligt, Tråkigt, ingenting skulle vara bra! Jag skulle simmat mina egna tårar. Du är den jag alltid vill vara med.
Jag älskar dig över hela mitt hjärta!
24-11-2oo9. (v)



Torsdag - en vecka kvar.

TJAO !
Har inte skrivit sen i måndags nu, me har knappt varit hemma :) Sov hos caroline i tisdags, på kvällen kom shqipe och teuta så körde vi lite sen spela vi fotboll haha ;) Zlatan och Beckham vann med 7-2 :D I onsdags åkte jag och lämnade hunden hemma hos pappa och sen åkte jag in till Helsingborg med tjejerna och åt & gick i stan! Massa mys och älska vädret :* Sen åkte jag hem till älskling på släktkalas för att han fyllt år :) Jättetrevligt, men god mat och härligt folk :) Sen sov jag här, Idag åkte jag och älskling ner i stan och han handlade till mig (a) så jävla gullig bebis!! Nya jeans och lite så, hihi! Du är bäst. Sen åkte jag hem, duschade och fixade lite sen åkte jag tillbaka till Helsingborg :) Träffade Kevin snabbt på knutan sen tog jag bussen till älskling :) Nu sitter vi här och kollar på film och myser lite, :)
Hoppas på att de blir bra väder imorgon så man kan ligga ute och sola & bada lite :)
Jag skriver imorgon,
kisses


måndag.

Då har man vaknat och håller just nu på att äta frulle :) Vädret är väll helt okej idag förutom att de blåser och de gillas inte av mig iaf! Ska nog bara va hemma idag, ta det lugnt och städa upp på mitt rum lite :) Ikväll kommer älskling hit och sen kommer pappa även och lämnar hunden till mig :)
Nu ska jag äta klart och sätta på ett avsnitt av O.C igen :)
skriver senare,
kisses
Snart 7 månader med min lilla bebis!
i love you soooo much.

måndag.

Då har man vaknat och håller just nu på att äta frulle :) Vädret är väll helt okej idag förutom att de blåser och de gillas inte av mig iaf! Ska nog bara va hemma idag, ta det lugnt och städa upp på mitt rum lite :) Ikväll kommer älskling hit och sen kommer pappa även och lämnar hunden till mig :)
Nu ska jag äta klart och sätta på ett avsnitt av O.C igen :)
skriver senare,
kisses
Snart 7 månader med min lilla bebis!
i love you soooo much.

the o.c!

Nu har jag kollat mitt 15:e avsnitt av O.C :) Jag kan verkligen inte få nog.
Men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, har en otrolig mensvärk! Så tänkte lägga mig och försöka sova innan de kör igång sig ordentligt! :@ För det är inte okej..
Gonatt :)

sommarlov.

TJAAO!
Åh, äntligen är de sommarlov fast jag inte har fått den dära riktiga känslan än att det är 11 veckors lov! Men sjukt skönt ska det bli, att slippa alla dom 5 proven & 8 inlämningarna som man hade dem senaste 3 veckorna! Haft det tufft i skolan dom senaste veckorna men nu är allting avklarat och äntligen har man slutat andra ring :) På avslutningen blev de skolan och hade mys med HP. <3 Vi dukade även till 3orna och lite så! På kvällen blev det lite tjejmiddag hemma hos pernilla med caroline och danni, lite dricka och musik :) Sen fixade vi oss och drog till helsingborg :) Där mötte vi min underbara pojkvän och jocke den tröga! mohah, gick bort till kevin på fest och sen ut till tågaborg för att hitta någon annan fest men då kom polisen.. Och då var jag så trött på allt så jag och älskling gick ner till knutan och tog bussen hem! Men det var kul ändå, allt blir kul om man umgås med rätt folk! :)
Fredagen då var de studenten och jag åkte till Båstad med shqipe, teuta, dona, caroline & danni och kollade när våra älskade HP3 sprang ut :) Så fina alla var och man blir ju inte avendsjuk eller så.. Nej!! ELLER JOO....
Sen åkte jag hem och tog de lugnt med familjen, de blev god mat & sen lite tv! På natten kom älskling till mig och sov sen åkte han hem på morgonen igen för att spela match! :) Jag åt frulle och fixade mig sen åkte jag och familjen in till Helsingborg för att hälsa på Annikas bror :) Det var riktigt kul, kollade på deras hus.. typ "MTV CRIBS" på de, OMG! Hahah, sen åkte vi och handlade och när jag kom hem hade jag plötsligt väldigt bråttom, slängde i mig maten och fixade mig sen bussen in till Ängelholm och sen vidare till Helsingborg :) Där mötte jag älskling och jocke så stack vi på fest! Riktigt kul faktiskt :) Sov hos bebis inatt och vaknade vid 10 imorse då vi låg kvar och snackade lite om kvällen hahah, sen åkte jag hem till pappa och packade mina saker sen var det bara in till Ängelholm igen och möta älskling, så gick vi och handlade lite sen hem hit och laga mat & hade mysigt! :D Nu ska jag ta de lugnt, skriva klart här sen lägga mig och kolla på O.C! :) Det har blivit mitt drogprogram nu asså.. Helt galet!
Jag ska försöka att skriva varje dag nu :) Så håll er uppdaterade.
kisses

torsdag! <3

Tänkte bara påminna er om att det är sommarlov på torsdag! :*
CIAO

RSS 2.0